Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Концертно-розважальний захід “Кольоровий світ дитинства”.

Дата: 02.06.2021 09:35
Кількість переглядів: 1853

            Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

            З нагоди цього свята на території Гвіздецької громади відбувся концертно-розважальний захід “Кольоровий світ дитинства”. Організаторами свята виступили відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму Гвіздецької селищної ради та Гвіздецька школа мистецтв. До заходу долучилися колективи закладів  освіти громади з концертними номерами та облаштованими фотозонами.

             Маленькі учасники брали участь у різноманітних  майстер класах,конкурсах та іграх, одержували призи. Два веселі клоуни розважали малечу. Діти, вчителі та батьки, які щодня долаючи  життєві труднощі заради таких посмішок на вустах малечі, щиро раділи сказаним словам та гостям, що завітали до них на свято. Адже вони, як ніхто інший, знають ціну радості та щастя.

            Всечесні отці Іван та Любомир молитовно благословили діток на щасливий відпочинок. З вітальними словами до присутніх звернулися селищний голова Михайло Дяків, менеджер благодійного фонду “МХП -Громаді” Василь Ємчук, начальник служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак, начальник відділу освіти Оксана Шпарик, котрі побажали діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів, добре відпочити.

            Загальну атмосферу свята збагатили меценати філії “Перспектив” благодійного  фонду “МХП -Громаді”, котрі привітали присутніх та обдарували учасників щедрими  подарунками: розвиваючими іграми, спортивним інвентарем, наборами для творчості. Нехай ваша доброта і щедрість повертається до вас сторицею.

            Висловлюємо щиру подяку оператору Федору Москалюку, підприємцям Миколі Палійчуку, Миколі Петровському, Лілії Михайлюк, Галині Вівчарик, Тетяні Марусяк, Наталії Маріяш, Василю Ковтунику, депутатам Дмитру Палійчуку, Андрію Шпарику, Миколі Сірадчуку за допомогу у придбанні необхідних атрибутів для оформлення свята, поліцейському громади Володимиру Годжуру, медичним працівникам Гвіздецької амбулаторії за забезпечення сприятливої атмосфери під час проведення заходу.

             Дякуємо всім за вашу турботу, за бажання допомагати. Бажаємо вам здоров’я і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

  З вдячністю Гвіздецька селищна рада, відділ освіти та виконавчий комітет.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь