Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Привітання з Днем Незалежності України.

Дата: 24.08.2021 09:20
Кількість переглядів: 3100

Шановні жителі Гвіздецької громади!!!Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави!Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ.

Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. Героїчно і самовіддано борючись, українці віддають за неї свої життя на сході держави. Виборюючи волю для прийдешніх поколінь, з прапором піднімаються на бій. З ним святкують здобуті перемоги, з ним відходять у вічність. Наразі ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї Батьківщини, до її прапора та незалежності.

Бажаю Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай Ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!

З повагою селищний голова Михайло ДЯКІВ.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь