Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Святкування 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 25.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 3680

   Серпень – особливий місяць, бо він несе нам чудові державні свята – День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.              

   23 серпня 2021 року в Гвіздецькій громаді відбулося урочисто-святкове дійство, присвячене Дню Державного Прапора та 30-й річниці Незалежності України. Участь у заході взяли представники місцевого самоврядування, учасники АТО/ООС, педагоги та учні закладів освіти та жителі громади. Організатором свята виступили Гвіздецька школа мистецтв та відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму Гвіздецької селищної ради.

   Урочистою ходою з Державним прапором учасники свята пройшли до меморіального комплексу Пресвятої Богородиці, Героїв Небесної сотні та воїнів Великої Вітчизняної війни, де поклали квіти.

   Священники о. Іван та о. Любомир відслужили  молебень за Україну та освятили Державний прапор, котрий під звуки Гімну підняв голова спілки учасників АТО Коломиї та Коломийського району Володимир Кобилецький.

   Хвилиною мовчання учасники урочистих заходів вшанували пам’ять про тих, хто в різні періоди історії України віддав своє життя за свободу рідної землі, за незалежність України.

  Почесні гості - селищний голова Михайло Дяків, священники о. Іван та о. Любомир привітали громаду зі святом, побажали всім миру, злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

  Програма святкового концерту “Ти у мене єдина”, котрий відбувся на центральному майданчику селища,  була цікавою та різноманітною.Свої вітання глядачам дарували найкращі артисти територіальної громади: аматори закладів  культури селища Гвіздець, сіл  Старий Гвіздець, Остапківці, Малий Гвіздець, Хом'яківка. Окрасою свята стали виступи учнів Гвіздецької школи мистецтв та найменших учасників - вихованців закладів дошкільної освіти.

  Глядачі оплесками зустрічали кожен виступ артистів.

  Тож зичимо усім Вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні спільно і непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага. Нехай Господь береже всіх нас!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь