Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проекту регуляторного акта проекту рішення Гвіздецької селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Гвіздецької селищної територіальної громади»

Дата: 26.08.2021 09:59
Кількість переглядів: 824

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення з 26 серпня 2021 року на офіційному веб-сайті Гвіздецької селищної ради проекту рішення Гвіздецької селищної ради «Про  встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Гвіздецької селищної територіальної громади» з аналізом його регуляторного впливу.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися  в  приміщенні Гвіздецької селищної ради за адресою: вул. Українська, 3, селище Гвіздець, Коломийський район, Івано-Франківська область,  78260, а також на сайті Гвіздецької селищної ради за електронною адресою: gvizdecka-gromada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика»/  «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції приймаються впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу в письмовій формі за поштовою адресою: вул. Українська, 3, селище Гвіздець, Коломийський район, Івано-Франківська область,  78260 від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, (при наявності печатки) завірені печаткою.

Телефон для довідок: (03433) 6-12-75.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь