Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

З Днем захисника України і з святом Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2021 09:35
Кількість переглядів: 3198

Шановні жителі Гвіздецької громади! 
Щиро вітаємо Вас із Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем!
День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.
Невипадково в цей день свято набуло особливо важливого змісту, адже упродовж багатьох століть волелюбні козаки та відважні вояки Української Повстанської Армії боролися за волю і свободу та зі зброєю в руках боронили рідну землю і віру, вважаючи Божу Матір своєю Небесною Покровителькою та Заступницею. Героїчна боротьба УПА є величним прикладом жертовного служіння українському народу. Цвіт української нації, її вірні сини і доньки у найдраматичніший момент нашої історії постали на смертельний поєдинок з лютим і нещадним ворогом. І в сьогоднішній нелегкий для нашої держави час сучасні воїни АТО, виборюють нашу свободу і незалежність на Східних рубежах України.
Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.
Сьогодні все свідоме українство, всі ті хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!
Нехай овіяне славою свято додасть нам наснаги та оптимізму. Підносимо щиру молитву нашій Небесній Заступниці – Пресвятій Богородиці, щоб покрила своїм Святим Омофором Український народ та наше військо, повсякчас підтримувала нас, оберігала мужніх українських воїнів й їхні життя і щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
З повагою селищний голова Михайло ДЯКІВ
 та виконавчий комітет.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь