Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Привітання зі святом

Дата: 13.12.2021 11:34
Кількість переглядів: 865

Як швидко плине час! Здається тільки вчора милувалися золотою осінню, очікуючи сніжну зиму, а її все не було. На деревах тремтіло осіннє листя, зрідка йшов дощ… А потім раптовий сніг, мороз…І ось вже скоро Новий Рік будемо зустрічати і Різдво святкувати. І взагалі зима багата на свята. В народі кажуть: «Зима прийшла і празників привела».

Власне сьогодні поєдналися свято Великомучениці Катерини, День Української хустки та День місцевого самоврядування і у цей день в приміщенні Гвіздецької селищної ради в рамках Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» відбулося відкриття мистецької виставки робіт творчих дітей громади.

Благословив дійство та звернувся з вітальним словом о.Іван, настоятель Церкви Різдва Пресвятої Богородиці селища Гвіздець.

Дитяча творчість – це чарівний світ гармонії, радості, неймовірних перетворень, в якому немає нічого неможливого, в якому так спокійно і затишно. Різноманіття робіт та креативність вразила всіх відвідувачів. Перегляд робіт подарував всім гарний настрій. Роботи наших учнів - це справжні витвори мистецтва, де кожен учасник проявив свою творчість, неповторність та індивідуальність. Були представлені ялинкові прикраси, новорічні іграшки, різноманітні ялинки, новорічні композиції, тощо. Казкові, фантастичні, яскраві, барвисті, іноді смішні і такі зворушливі образи створюють особливий настрій, дають відчуття свята і зимової казки.

Пісенно вітали всіх присутніх учасники колективу «Струмочок Покуття».

Під час свята були нагороджені грамотами та цінними подарунками діти- учасники ІІ етапу конкурсу солістів «Пісенний дивограй»: Бойчук Вікторія (Старогвіздецька гімназія), Мукан Ольга (Гвіздецький ліцей), Сиротюк Дарина (Кулачківська гімназія), Аніщенко Діана (Гвіздецька школа мистецтв) та ІІІ обласного етапу : Остафійчук Софія (Гвіздецька школа мистецтв) і Павлюк Діана (Гвіздецький ліцей).

Організація таких виставок є справжнім святом дитячої творчості. А радість творчості веде до появи впевненості в собі, до самоствердження, а в майбутньому до вміння знайти себе у дорослому світі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь