Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Успішно проведено атестацію педагогічних працівників Гвіздецької громади

Дата: 11.04.2022 09:31
Кількість переглядів: 708

   Атестація – це справжня школа підвищення і ствердження фахової майстерності педагога. У сучасних умовах  значення творчості в  роботі вчителя підвищується, адже саме від творчого підходу до розв’язання тих складних і багатогранних завдань, які сьогодні стоять перед закладами освіти, значною мірою залежить ефективність педагогічної праці, якість  освітнього процесу. Атестація для вчителя – це перевірка особистого творчого зростання. Кожен рік атестаційного періоду - це сходинка до майстерності, до творчості, до впевненості вчителя.

Завершила свою роботу атестаційна комісія ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту культури, туризму Гвіздецької селищної ради, яка проходила 1 та 4  квітня 2022 року. Атестація педагогічних працівників  здійснювалась відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930 та змінами до нього. Протягом атестаційного періоду були ретельно вивчені документи, що засвідчують освітній рівень педагогів, проходження курсів підвищення кваліфікації, характеристика педагогічної діяльності.

У 2021/2022 н.р. демонстрували свою педагогічну майстерність перед комісією ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту культури, туризму Гвіздецької селищної ради 14 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти. Атестація проходила в атмосфері відкритості, доброзичливості. Діяльність працівників оцінено всебічно й об’єктивно. Змістовні презентації вчителів спонукали всіх присутніх до обговорення, а тому не залишилося байдужих спостерігачів, всім була надана можливість висловити власну думку про діяльність того чи іншого вчителя. 

 Рішенням атестаційної комісії, шести педагогам встановлено кваліфікаційну категорію “спеціаліст вищої категорії”, восьми -  підтверджено кваліфікаційну категорію “спеціаліст вищої категорії” та раніше присвоєні педагогічні звання.

   Атестація ? це дійсно підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. І наші вчителі довели , що вони професіонали в освітній галузі.

Вітаємо всіх педагогів з атестацією і бажаємо креативності, розсудливості, мудрості!


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь