Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Свято для дітей!

Дата: 03.06.2022 10:46
Кількість переглядів: 747

1 червня у всьому світі щорічно відзначають Міжнародний день захисту дітей. Для кожного з нас дитинство – найкраща пора життя. Це період веселих розваг, безтурботності, райдужних мрій, надій та сподівань.

День захисту дітей – це не лише 1 червня. З 24 лютого цей день став реальністю щодня. Ми, дорослі, повинні зробити усе від нас залежне, щоб повернути нашим дітям щасливе дитинство у мирній Україні.

Діти України – особливі та дуже розумні. Часто ми – дорослі, навчаємося у них. Це покоління надзвичайно вільне і розкрите до  нових знань. Головне сьогодні – захистити їх.

В перший літній день закладами освіти та культури Гвіздецької селищної ради було проведено різноманітні змістовні та яскраві заходи з  метою організації дитячого дозвілля: конкурсно -розважальні програми, екскурсії, різноманітні розваги та ігри. Діти співали, грали, танцювали, бігали, стрибали, веселилися, з задоволенням брали участь у конкурсах та ласували смаколиками.

Тож, бажаємо усім нашим маленьким громадянам мирного неба , міцної сім’ї та всього необхідного для безтурботного дитинства! А нам усім – швидкої Перемоги.

Нехай кожна дитина буде щаслива!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь