Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Дата: 09.06.2022 08:52
Кількість переглядів: 712

Вітаємо всіх з успішним закінченням навчального року, який подарував юним школярам нові знання, нові враження, думки та почуття; педагогам – гордість за виховання майбутнього покоління громадян з новими ціннісними орієнтирами; батькам – хвилини щастя за своїх дітей, що значно подорослішали. Нехай малиновий передзвін останнього дзвоника пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

Дорогі випускники! Дитинство – щаслива й радісна планета, кожному з нас доводиться бути на ній лише раз, а далі – нове, доросле життя, в якому необхідно самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі й долі всієї країни. Ви – молода генерація, яка народилася й виросла у незалежній державі. Попереду у вас нові вершини та досягнення. Креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, будьте впевненими у своїх силах, прагніть більшого й досягайте поставленої мети – і ви станете по-справжньому успішними та щасливими.

Завжди з повагою згадуйте своїх вчителів за те вічне, розумне, добре, що вони посіяли у ваших душах; несіть у свої сім’ї мир, спокій і радість, прислухайтесь до мудрих батьківських настанов.

Для школярів сьогоднішній дзвоник – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнені, що повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Глибока вдячність педагогам за самовіддану працю, надійну підтримку, глибоку мудрість, безмежну любов, злагоду й порозуміння, які ви подарували дітям.

Дорогі батьки, в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль,вкладено ваше натхнення і любов. Дякуємо за допомогу і підтримку.

Усім дорослим і дітям зичимо міцного здоров’я, миру у ваших домівках,

чудового відпочинку, сповненого новими яскравими та незабутніми враженнями.

Зі святом вас, дорогі друзі!

З найщирішими побажаннями

Селищний голова Михайло Дяків,

відділ освіти, молоді та спорту,

культури, туризму Гвіздецької селищної радиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь