Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 11.07.2022 16:25
Кількість переглядів: 1007

Управління Держпраці в Івано-Франківській області повідомляє, що з метою забезпечення зростання кількості застрахованих осіб та з урахуванням Національного плану зниження рівня незадекларованої праці на   2022 рік   з 01 липня 2022 року розпочато проведення інформаційної кампанії «Виходь на світло!».

Проведення кампанії - це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, в умовах воєнного стану в У к р а ї н і, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

Основною метою кампанії є донести до всіх с у б ’ є к т і в трудових відносин, що саме задекларована праця зараз робить значний внесок в підтримку економіки та обороноздатності країни.

Крім того, під час р о з ’ я с н ю в а л ь н о ї роботи важливо наголосити про ризики і наслідки незадекларованої праці для працівників. Особливу увагу варто приділити галузям, де існує найбільший ризик таких порушень, а саме закладам харчування, торгівлі, будівництву, сільському господарству, транспорту та інші.

Реалізація кампанії здійснюється з урахуванням безпекової ситуації шляхом проведення інформаційних відвідувань суб’єктів господарювання із залученням державних органів, органів місцевого самоврядування та соціальних партнерів, а також розміщенням візуальних матеріалів на офіційних сайтах, розроблених за сприяння проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь