Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

29 серпня 2022 року відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Гвіздецької селищної ради на тему "Освіта в умовах воєнного стану"

Дата: 01.09.2022 16:31
Кількість переглядів: 691

Традиційно перед початком нового навчального року освітяни громади збираються, щоб підсумувати те, що зроблено за рік, поговорити про успіхи і проблеми, визначити найважливіші завдання на новий навчальний рік.

29 серпня 2022 року у актовій залі Гвіздецької селищної ради відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Гвіздецької селищної територіальної громади на тему "Освіта в умовах воєнного стану", організована відділом освіти, молоді та спорту, культури, туризму.  Відповідно до вимог нинішнього часу конференція була проведена у стислому форматі - з обмеженою кількістю учасників. На конференцію був запрошений селищний голова Михайло Дяків, керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники, керівники закладів дошкільної освіти.

Під час роботи конференції були підведені підсумки роботи за минулий рік, відзначені досягнення у роботі педагогічних колективів, а разом з тим - акцентувалась увага на помилках та упущеннях у роботі, пошуку шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади, визначені також завдання на новий навчальний рік.

З вітальним словом до учасників конференції звернулась начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Оксана Шпарик, яка підсумувала усе, що зроблено протягом літнього періоду для облаштування укриттів, оновлення матеріально-технічної бази шкіл, покращення умов для навчання учнів та праці освітян, зробила аналіз функціонування освітньої галузі громади за минулий навчальний рік та визначила найважливіші завдання на 2022/2023 н. р. Вона подякувала освітянам за те, що швидко опанували тонкощі «дистанційки», випробовували освітні платформи, нові методи, а ще наголосила на важливості співпраці батьків і освітян заради дітей та успішної реалізації шкільної реформи.

Селищний голова Михайло Дяків подякував керівникам за здобутки та запевнив у подальшій підтримці.

За результатами перевірки готовності закладів освіти Гвіздецької селищної ради можна з упевненістю сказати, що заклади освіти громади готові до нового навчального року.

Зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу - наше першочергове завдання сьогодні!

Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень освітян, а життя виставляє лише гарні оцінки!


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь