Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Стажування на робочих місцях – це вигідно і роботодавцю і безробітному

Дата: 05.09.2022 14:52
Кількість переглядів: 923

З метою сприяння працевлаштуванню осіб, які шукають роботу, служба зайнятості організовує професійне навчання зареєстрованих безробітних відповідно до вимог ринку праці, зокрема і шляхом стажування на робочих місцях.

Стажування як різновид підвищення кваліфікації робітників і фахівців з вищою освітою є однією з ефективних форм професійного навчання безробітних. Воно проводиться у роботодавців-замовників кадрів на конкретних робочих місцях, на які претендують безробітні та на які після закінчення навчання зможуть працевлаштуватись. Для цього складається індивідуальна програма стажування, що затверджується роботодавцем і погоджується центром зайнятості та укладається відповідний договір.

Під час проходження стажування безробітні можуть здобути досвід практичної роботи або відновити чи удосконалити свої знання, уміння та навички в практичній діяльності, а роботодавці мають можливість оцінити наявні знання і вміння майбутніх працівників, виявити прогалини в даних знаннях і вміннях та заповнити їх на свій розсуд.

В результаті проведеної роботи протягом січня-серпня 2022 року стажуванням охоплено 1190 осіб з числа зареєстрованих безробітних. Рівень охоплення стажуванням склав 47,8% від загальної кількості зареєстрованих безробітних, які проходили навчання впродовж січня-серпня 2022 року.

Якщо ви шукаєте роботу або ж маєте потребу в кваліфікованих працівниках, зверніться до будь-якої філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, або ж зателефонуйте за вказаним номером телефону (контактні телефони за посиланням http://surl.li/cbiiq).Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь