Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Стажування на робочих місцях – це вигідно і роботодавцю і безробітному

Дата: 05.09.2022 14:52
Кількість переглядів: 393

З метою сприяння працевлаштуванню осіб, які шукають роботу, служба зайнятості організовує професійне навчання зареєстрованих безробітних відповідно до вимог ринку праці, зокрема і шляхом стажування на робочих місцях.

Стажування як різновид підвищення кваліфікації робітників і фахівців з вищою освітою є однією з ефективних форм професійного навчання безробітних. Воно проводиться у роботодавців-замовників кадрів на конкретних робочих місцях, на які претендують безробітні та на які після закінчення навчання зможуть працевлаштуватись. Для цього складається індивідуальна програма стажування, що затверджується роботодавцем і погоджується центром зайнятості та укладається відповідний договір.

Під час проходження стажування безробітні можуть здобути досвід практичної роботи або відновити чи удосконалити свої знання, уміння та навички в практичній діяльності, а роботодавці мають можливість оцінити наявні знання і вміння майбутніх працівників, виявити прогалини в даних знаннях і вміннях та заповнити їх на свій розсуд.

В результаті проведеної роботи протягом січня-серпня 2022 року стажуванням охоплено 1190 осіб з числа зареєстрованих безробітних. Рівень охоплення стажуванням склав 47,8% від загальної кількості зареєстрованих безробітних, які проходили навчання впродовж січня-серпня 2022 року.

Якщо ви шукаєте роботу або ж маєте потребу в кваліфікованих працівниках, зверніться до будь-якої філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, або ж зателефонуйте за вказаним номером телефону (контактні телефони за посиланням http://surl.li/cbiiq).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь