Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Вітаємо з Днем вихователя і всіх працівників дошкільних навчальних закладів

Дата: 27.09.2022 08:27
Кількість переглядів: 707

Дорогі наші вихователі та всі працівники дошкільної освіти! Екзюпері написав у своїй казці: «Ми всі родом з дитинства». І як же він був правий! Все головне, що є у нас, дорослих, було закладено в дитинстві. Пощастило тому, з ким поруч на самій зорі його життя стояв добрий і мудрий наставник.

Бути вихователем – високе покликання і велика честь. Ця справа – важлива і унікальна. Вона несе в собі добро, справедливість і красу.

Кожен день Ви даруєте своїм вихованцям тепло і енергію, дитячу безпосередність і захопленість! Ви відкриваєте їм своє серце, і діти тягнуться до Вас, як тягнуться до ясного сонечка боязкі весняні пагони. Так дай же Бог Вам здоров’я, терпіння, невичерпної енергії, добра, всього найсвітлішого у Вашому житті, успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних! Хай дні Ваші будуть таким же світлом, яким Ви обдаровуєте щодня і щогодини  дітей!

Щиро вітаємо усіх працівників дошкілля з професійним святом!

Будьте щасливі!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь