Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

З Днем працівника освіти!

Дата: 30.09.2022 11:53
Кількість переглядів: 697

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїм життєвим і професійними перемогами. Ви несете промінь освіти та надії на світле майбутнє, попри всі перешкоди сьогодення. Ви — розум і серце нашої нації. 

Велика вдячність і шана Вам за самовіддану щоденну працю, за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Бажаємо вам витримки, мудрості і терпіння. Нехай Ваша праця завжди цінується, нехай ваші старання і надії неодмінно будуть виправдані, нехай, завдяки вам, діти отримують міцні знання, нехай у Вашому житті завжди присутній чарівний світ добра і щастя! Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти.

Шановні освітяни! Бажаємо, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди і нехай Вам вдаються найсміливіші задуми.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь