Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

З Днем захисників і захисниць України!

Дата: 14.10.2022 08:06
Кількість переглядів: 642

14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць України, згадуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність.

14 жовтня – символічний для українців день. Це – давнє традиційне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Його відзначали козаки, за що воно отримало другу назву – Козацька Покрова.

Цьогоріч 14 жовтня на державному рівні відзначаємо 80-річчя  створення Української повстанської армії, яка відіграла вагому роль в утвердженні української національної ідеї, боротьбі за незалежність України, збереженні та примноженні військових і державотворчих традицій.

З початком сучасної російсько-української війни українці взяли зброю до рук у лавах Збройних Сил, Національної гвардії, правоохоронних органів і добровольчих формувань, щоб зупинити агресію російської федерації та відстояти незалежність України. 

День захисника України – це свято людей, які зробили вибір присвятити життя захисту країни, незалежно від статі, адже поряд із чоловіками на захист Батьківщини у різні періоди нашої історії ставали жінки. В сучасній українській армії вони пліч-о-пліч із чоловіками служать на передовій та освоїли безліч військових спеціальностей.

Сьогоднішні захисники України своїм героїзмом, високою відповідальністю, рішучістю і незламним бойовим духом довели всьому світові, що українці — це непереможна нація, яка здатна зі зброєю в руках захищати свою свободу та незалежність.

Тож у День захисника України пропонуємо вшанувати героїв різних епох нашої історії, згадати загиблих воїнів і подякувати сучасним захисникам України.

У цей день хочеться просто подякувати Вам за відданість своїй державі, за сміливість та відвагу, якими Ви здобуваєте перемогу. Завдяки цій праці ми можемо спокійно ходити по рідній землі та робити звичні справи.

Кожному і кожній, хто захищає Україну – вічна слава і пошана! Ви робите справжній подвиг, бо ваші серця хоробрі, а душі  - незламні.

Дякуємо за вашу сміливість, бажаємо міцних сил та мужності!

Боролись! Боремось! Поборемо!!!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь