Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Обласний конкурс солістів “Пісенний дивограй”

Дата: 21.10.2022 09:13
Кількість переглядів: 1004

Впродовж жовтня департаментом освіти та науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації спільно з Івано-Франківським державним центром естетичного виховання був організований  конкурс солістів «Пісенний дивограй» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти.  Метою конкурсу  є популяризація  сучасної української пісні, підтримка та розвиток вокального мистецтва, удосконалення виконавської майстерності, розширення репертуарного кругозору учасників конкурсу, налагодження творчих контактів між керівниками вокальних  колективів, виховання культури та духовності в молодіжному середовищі, змістовного проведення дозвілля молоді.

ІІ етап конкурсу в нашій громаді відбувся на базі Гвіздецької школи мистецтв, в якій було створено належні умови для проведення даного заходу. Серед закладів загальної середньої освіти у номінації “Українська популярна музика І місце отримала Мельник Ангеліна, учениця 4 класу Кулачківської гімназії (керівник Міщенко М.В.), ІІ місце між собою розділили: Павлюк Діана, учениця 9 класу Гвіздецького ліцею (керівник Мукан Н.В.) та Бойчук Вікторія, учениця 4 класу Старогвіздецької гімназії (керівник Мигала Л.Д.). Також І місце у номінації “Українська популярна музика від закладу позашкільної освіти здобула Остафійчук Софія, учениця 5 класу Гвіздецької школи мистецтв (керівник Мигала Л.Д.).

Відеоматеріали та інформація про результати проведення ІІ етапу надіслані в Івано-Франківський державний центр естетичного виховання для участі в ІІІ обласному етапі конкурсу.

Бажаємо успіхів та творчих злетів у майбутньому!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь