Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Спеціалісти Держпродспоживслужби обговорили харчове законодавство з кухарами, медичними сестрами та організаторами харчування в Калуських школах

Дата: 08.03.2023 10:29
Кількість переглядів: 93

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

 Спеціалісти Держпродспоживслужби обговорили харчове законодавство  з  кухарами, медичними сестрами та організаторами харчування в Калуських школах

03 березня 2023 року на базі Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано Франківській області  відбулася зустріч з кухарами, медичними сестрами, операторами ринку харчових продуктів, які надають послуги з організації харчування в закладах загальної середньої освіти в населених пунктах Калуської міської громади.

Під час зустрічі обговорено питання дотримання вимог нормативно–правових актів  щодо обладнання та утримання харчоблоків, складання примірних меню, технології приготування страв для дитячого харчування, принципи здорового харчування, норми споживання харчових продуктів, вимоги до зберігання, використання харчових продуктів тощо.

Крім того, розглянуто питання профілактики харчових отруєнь та дотримання протиепідемічних вимог.

Учасникам наради наголошено на необхідності проходження періодичних медичних оглядів працівників та проведення відомчого контролю якості питної води, змивів, готових страв на калорійність, на мікробіологічні та фізико-хімічні показники тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь