Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Привітання селищного голови

Дата: 08.03.2023 14:00
Кількість переглядів: 692

                                               Фото без опису Дорогі жінки! 

Колись день 8-го Березня  був Міжнародним днем боротьби за права жінок.

Однак, зараз в Україні, сприйняття цієї дати змінилося. Сьогодні, коли жінки захищають нашу державу на рівні з чоловіками, цей день став святом весни, краси і приводом подарувати жінкам квіти.

Ніхто не думав, що своє свято ви будете святкувати очікуючи новин про ваших чоловіків, синів,братів, батьків. Що не спатимете ночами, будете тікати від проклятої війни, яку розв’язав російський агресор на нашій землі. А слова: «Привіт, я живий»- стануть для вас найкращим подарунком.

Жінки України роблять все що можуть, як і чоловіки, щоб зупинити цю кляту війну. Воюють та волонтерять. Народжують та виховують дітей. Залучають світову спільноту. Рятують життя. Плетуть маскувальні сітки, готують та роблять безліч інших справ. Жінки надихають на боротьбу за Україну весь світ. І це натхнення – вбивча сила.

У жіноче свято хочеться побажати мирного неба над головою, перемоги над ворогами, весняного сонця, позитивних емоцій, справжнього і реального щастя вам і вашим близьким. Нехай усі негаразди обходять стороною, а кожен день стане нарешті приводом для радості. Нехай починаючи з цього дня ваші сльози проллються лише від щастя, звістки приходять лише добрі, новини будуть лише радісними, над головою вибухають лише святкові феєрверки, а від колишніх страшних днів залишиться лише ваша згуртованість і підтримка знайомих та зовсім незнайомих людей.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні, ніжні, сильні, люблячі, чуйні, вірні, ласкаві, турботливі. Нехай весна живе у Вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай Вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви.

 МИРУ ВАМ І ВАШИМ РІДНИМ!!!

З повагою, селищний голова Михайло ДЯКІВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь