Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Святковий концерт до Дня Матері «МАТУСЮ, СОНЕЧКО МОЄ»

Дата: 16.05.2023 11:34
Кількість переглядів: 683

Фото без опису«Мами – українки роду Берегині, бережи вас, Боже, повсякчас і нині». Одразу перед очима постає обличчя рідної неньки... Мама - найрідніша людина в нашому житті, яка завжди зрозуміє, підтримає та допоможе. Саме з нагоди Дня матері 14 травня 2023 року у клубі с.Остапківці відбувся  святковий концерт «МАТУСЮ, СОНЕЧКО МОЄ». Протягом усієї концертної програми зі сцени звучали пісні, віршовані рядки, музичні композиції та привітання ведучих зі словами пошани та вдячності до матерів, бабусь за їхню ласку і любов, недоспані ночі та колискову пісню.     

 У заході взяли участь аматорські колективи "Посмішка" і "Дивосвіт" , які  подарували односельчанам море позитиву і хорошого настрою.  Порадували своїми талантами та подарували усмішку малята із садочка "Сонечко". Пісенний подарунок для мам підготували  Хор с. Остапківці, гурт "Гомін" (директор НД смт. Гвіздець  Йосипенко І., директор БК с.Хом'яківка  Іванюк С.), оркестр народних інструментів Гвіздецької школи мистецтв (керівник Могильняк М. та Іванишин  Л.) та тріо баяністів (керівник Фіцич Л.В.)  А також на святі всечесні отці  Юрій та Степан  разом із хористами с. Остапківці відправили  молебень за мир у нашій Україні та здоров’я  усіх матерів.

На заході були присутні керівники закладів освіти та культури , начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Шпарик О.В. та спеціаліст відділу - Бабак Т.Б.

Цього дня  у  віршах, піснях, танцях линула в зал велика любов і ніжність дітей до своїх матусь. І кожен усвідомив, що з якою б швидкістю не оберталася планета, як би не змінювалось життя, мати завжди залишиться    тією людиною, котра зрозуміє і розрадить. Велика шана та вдячність тим матерям, чиї сини захищають нашу неньку – Україну. Уклін вам до землі!

 Завершився святковий захід спільним виконанням відомої народної пісні «Ой, у лузі червона калина».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь