Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

1 червня у Гвіздецькій громаді.

Дата: 05.06.2023 15:26
Кількість переглядів: 754

Фото без описуВесело, гамірно та завзято пройшов день 1 червня у Гвіздецькій громаді. Цьогоріч він проходив у дещо незвичному форматі – у рамках святкових заходів, привітали юних мешканців громади з Міжнародним днем захисту дітей. Захід відбувся на майданчику для проведення лінійки та спортивному полі Гвіздецького ліцею. Зі святом радості та одвічної надії дітей привітала начальниця відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Оксана Шпарик. «Від нас, дорослих, залежить усмішки на дитячих устах та радість в їхніх очах. Ми прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та щасливими, прославляли свої родини і рідний край. Вони  – це найдорожче, що у нас є. Якими виростуть наші діти, такою буде і наша майбутня держава, адже саме в дітях хочеться бачити здійснення наших мрій і сподівань», – наголосила Оксана Василівна.

Діти мали можливість насолодитися музичними та танцювальними номерами, піснями та іграми, які були підготовлені спеціально до цього святкового дня. Усі вони брали участь у різноманітних майстер-класах, спортивних змаганнях та танцювальних флешмобах, а також отримали подарунки, що зробило цей день ще більш незабутнім для дітей.

Дякуємо нашим воїнам завдяки яким ми можемо жити, працювати, святкувати. Вони бережуть наш спокій та захищають державу, часто ціною власного життя. Бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я та Божої опіки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь