Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

День 5.Закриття табору.

Дата: 09.06.2023 15:49
Кількість переглядів: 655

Фото без описуОсь і завершився літній оздоровчий табір для здобувачів освіти Гвіздецької селищної ради, який гостинно в себе приймала Старогвіздецька гімназія. Дні таборового життя були наповнені драйвом, позитивом, дитячим сміхом та щирими емоціями.

В останній день відпочинку всі вирушили у мандрівку до найвищої точка с. Старий Гвіздець урочища Чуга. Красиві краєвиди, зелені трави, барвисті квіти і багато веселих, активних дітей… Таку картину намалював би художник, якби побував сьогодні у нашому таборі.

Протягом дня діти розважалися, грали в різноманітні рухливі ігри, їли смачну кашу, яку приготували на вогні, пили запашний чай.

Дуже символічним стало те, що сьогодні відзначають Всесвітній день друзів. Табір здружив не лише учнів закладів освіти нашої громади, але й вчителів, які також змогли на короткий час забути про свої турботи та проблеми і поринути у таке безтурботне дитинство.

Кожна дитина заслуговує бути щасливою!

Щоб привітати дітей із закінченням табору, до них з гостинцями завітали начальник відділу освіти,молоді та спорту, культури, туризму Шпарик Оксана Василівна та спеціаліст відділу – Бабак Тетяна Богданівна.

З вітальним словом до всіх звернулась Оксана Василівна:- «Щиру подяку висловлюємо колективу Старогвіздецької гімназії та їхньому керівнику - Наталії Малярчук , всім педагогічним працівникам закладів освіти нашої громади, учням та працівникам які були задіяні у таборі. Ви проявили великий ентузіазм, незламну сміливість, неймовірну творчість та креативність протягом цього часу. Ваша активна участь у всіх заняттях, вправах та іграх стала джерелом натхнення для всіх.

Не можемо не згадати також родичів і батьків наших учасників, які підтримували нас протягом всього табору. Ваша віра в нашу роботу, підтримка і розуміння стали справжнім надихаючим фактором для всього колективу. Без вашої підтримки цей табір не міг би стати таким незабутнім та успішним.

Також хочемо звернутися до наших незабутніх учасників - наших маленьких друзів. Ви, своєю силою, впевненістю і творчістю, показали нам, що немає меж для досягнень. Ваші посмішки, ентузіазм та взаємопідтримка зробили наш табір справжньою командою. Ви всі особливі і чудові, і віримо, що ви здатні до великих звершень у майбутньому. Дякуємо, що були частиною нашої неймовірної пригоди!»

Дякуємо всім за незабутній час, відданість та прекрасні спогади, які ми разом створили. Бажаємо всім чудових подальших пригод і радісних моментів.

P.S. Запам'ятайте, табір може закінчитися, але спогади та дружба, які ви здобули, залишаться з вами назавжди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь