Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Громадське обговорення!

Дата: 28.08.2023 13:41
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. № 555, виконавчий комітет Гвіздецької селищної ради повідомляє, що 07 вересня  2023 року о 15.00 год. в приміщенні селищної ради відбудеться громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

1. Зміни до генерального плану, поєднані з детальним планом території земельної ділянки, розташованої за адресою: смт. Гвіздець, вул. Івана Франка,46 для реконструкції викупленого дитячого садка під комерційне використання з подальшою зміною цільового призначення землі.

2. Зміни до генерального плану, поєднані з детальним планом території земельної ділянки, розташованої за адресою: смт. Гвіздець, вул. Українська,1 з кадастровим номером 2623255200:01:001:0241 з подальшою зміною цільового призначення земельної ділянки з земель для будівництва закладів культури на земельну ділянку для будівництва торгово- офісного приміщення на власній земельній ділянці

Детальний план території розроблений з метою деталізації та уточнення положення генплану населеного пункту та визначення організації і розвитку частини території. 

Ознайомитися з проектом детального плану території можна також у відділі земельних відносин за адресою смт. Гвіздець, вул. Українська, 3 (ІІ поверх).

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Гвіздецької селищної ради.

Підстава для розроблення: Рішення Гвіздецької селищної ради « Про внесення змін  до генерального плану, поєднаний з детальним планом території земельної ділянки, розташованої за адресою: смт. Гвіздець, вул. Івана Франка,46  » від 12 серпня 2022 року  № 568-8/2022. Рішення Гвіздецької селищної ради  «Про внесення змін  в генеральний план, поєднаний з детальним планом території земельної ділянки, з подальщою зміною цільового призначення розташованої за адресою: смт. Гвіздець, вул. Українська,1 »

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь