Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ у Гвіздецькій громаді.

Дата: 29.09.2023 17:03
Кількість переглядів: 551

https://www.facebook.com/100057742837277/videos/1078585366457929

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня - це свято збігається з Покровою Пресвятої Богородиці, що не випадково. Пресвяту Богородицю дуже шанували козаки, а Покрова для них була одним із найвеличніших свят, за що й отримала другу назву – Козацька Покрова. Ці дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються нашим народом.

Цей день - знаменна подія для кожного, хто віддав свої здоров’я, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Висловлюємо повагу і вдячність українським воїнам, які взяли до рук зброю і стали на захист єдності нашої України.

Сьогодні, напередодні свята, на центральній площі селища Гвіздець відбулося культурно-мистецьке свято «Крізь плин століть і гомін сьогодення».

Зі щирою вірою в Божу допомогу всечесні отці Іван та Любомир склали молитву до Божої Матері – нашої Покровительки. Працівники закладів культури привітали всіх присутніх художніми номерами.

Ситуація в нашій країні зараз, на жаль, залишається напруженою, але боротьба за перемогу стала справою кожного жителя України.

Жодна війна не обходиться без втрат. Дехто повернувся додому з пораненнями, здобув інвалідність. Боляче і прикро коли душа щемить за тими хлопцями, що не повернулися. Назавжди залишаться у цій війні наші земляки: ЯРОСЛАВ ПАЛІЙЧУК, ВАСИЛЬ ДЖАМАН, ВАСИЛЬ СТЕФАНСЬКИЙ, ЮРІЙ ПАЛІЙЧУК, АНДРІЙ КОЗАРУК - це найкращі наші сини. Вічна їм Слава!

За дорученням Івано-Франківської обласної ради медаллю «Лицар бойового чину» посмертно відзначили Героїв нашої громади, які віддали свої життя в боротьбі з російським агресором.

Глибока вдячність і низький уклін всім землякам, хто захищає цілісність і суверенітет нашої Держави та стоїть в ім’я миру в Україні.

Шановні захисники України! Від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто бажаю миру у Вашому домі, добробуту і здоров’я всім близьким! Нехай з нами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої держави!

Дякуємо Вам за Батьківщину, відданість Україні та її народу!

З повагою, МИХАЙЛО ДЯКІВ

Слава УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь