Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ у Гвіздецькій громаді.

Дата: 29.09.2023 17:03
Кількість переглядів: 596

https://www.facebook.com/100057742837277/videos/1078585366457929

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня - це свято збігається з Покровою Пресвятої Богородиці, що не випадково. Пресвяту Богородицю дуже шанували козаки, а Покрова для них була одним із найвеличніших свят, за що й отримала другу назву – Козацька Покрова. Ці дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються нашим народом.

Цей день - знаменна подія для кожного, хто віддав свої здоров’я, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Висловлюємо повагу і вдячність українським воїнам, які взяли до рук зброю і стали на захист єдності нашої України.

Сьогодні, напередодні свята, на центральній площі селища Гвіздець відбулося культурно-мистецьке свято «Крізь плин століть і гомін сьогодення».

Зі щирою вірою в Божу допомогу всечесні отці Іван та Любомир склали молитву до Божої Матері – нашої Покровительки. Працівники закладів культури привітали всіх присутніх художніми номерами.

Ситуація в нашій країні зараз, на жаль, залишається напруженою, але боротьба за перемогу стала справою кожного жителя України.

Жодна війна не обходиться без втрат. Дехто повернувся додому з пораненнями, здобув інвалідність. Боляче і прикро коли душа щемить за тими хлопцями, що не повернулися. Назавжди залишаться у цій війні наші земляки: ЯРОСЛАВ ПАЛІЙЧУК, ВАСИЛЬ ДЖАМАН, ВАСИЛЬ СТЕФАНСЬКИЙ, ЮРІЙ ПАЛІЙЧУК, АНДРІЙ КОЗАРУК - це найкращі наші сини. Вічна їм Слава!

За дорученням Івано-Франківської обласної ради медаллю «Лицар бойового чину» посмертно відзначили Героїв нашої громади, які віддали свої життя в боротьбі з російським агресором.

Глибока вдячність і низький уклін всім землякам, хто захищає цілісність і суверенітет нашої Держави та стоїть в ім’я миру в Україні.

Шановні захисники України! Від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто бажаю миру у Вашому домі, добробуту і здоров’я всім близьким! Нехай з нами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої держави!

Дякуємо Вам за Батьківщину, відданість Україні та її народу!

З повагою, МИХАЙЛО ДЯКІВ

Слава УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь