Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Привітання селищного голови

Дата: 02.11.2023 10:18
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

Сьогодні, 02 листопада 2023 року, на життєвому календарі селищного голови Гвіздецької громади – Михайла Петровича ДЯКІВА, заяснів День Народження. Ще один рік життя… Він видався непростим та багатим на випробування, як для керівника громади, так і для простого українського громадянина.

У такий важкий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя громади, нових мешканців громади-переселенців та військових, які служать на благо рідної країни. Непросто для очільника громади проводжати в останню путь найкращих синів рідного краю, адже з кожним прощанням із захисником-земляком немов віддаєте частинку свого серця.

Ваша праця на посаді селищного голови, висока професійність, безмежна любов до рідного краю, уміння бачити перспективу та приймати далекоглядні рішення є для усіх нас прикладом виконання своїх обов’язків та великої відповідальності перед громадою за довірену Вам справу.

Шановний Михайле Петровичу! Прийміть найщиріші вітання й найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження! Ми вдячні Вам за роботу в команді, підтримку і розуміння. Ми поважаємо Вас за мудрість, відкритість та цілеспрямованість. Спасибі Вам, Михайле Петровичу, за те, що зберігаєте оптимізм і впевненість, які так потрібні сьогодні.

У цей важкий для України та нашої громади час зичимо невичерпної енергії та Божого благословення у всіх починаннях та буденних справах заради перемоги над загарбником. Нехай і надалі Ваша рішучість та уміння працювати у складних умовах приносять вагомі успіхи нашій громаді. Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю. Міцного Вам здоров´я, сімейного затишку, достатку і щедрої світлої долі, багатої на любов і благополуччя. А головне перемоги, мирного неба над головою та нових здобутків на благо рідної громади!

З повагою та щирими вітаннями колектив працівників Гвіздецької селищної ради, її виконавчий комітет та депутатський корпус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь