Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

Пам'ятаємо заради майбутнього🌺

Дата: 08.05.2024 15:55
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

8 травня у День пам’яті та примирення у всіх населених пунктах Гвіздецької громади відбулися панахиди за загиблими воїнами з покладанням квітів та лампадок. Участь у скорботних заходах взяли педагоги та учні закладів освіти громади, представники місцевої влади, сім’ї загиблих в часи Другої світової війни, священнослужителі громади та місцеві жителі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих, поклали квіти і спільно виконали Гімн України. Душпастирі разом з усіма присутніми  спільно помолились за спокій душ спочилих.

На увагу у цей день заслуговують не лише солдати, а й військовополонені, остарбайтери, підпільники, діти війни та цивільні, які постраждали від окупації і бойових дій, що прокотилися через їхні міста і села.

Схиляємо низько голову перед їхнім подвигом та віримо у те, що перемога у сучасній боротьбі з російським окупантом обов’язково за нами!

Символом відзначення сьогоднішнього дня стала квітка маку🌺, яка знаменує пам’ять про жертви усіх військових та цивільних збройних конфліктів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь