Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

ОБДАРОВАНА МОЛОДЬ!

Дата: 31.05.2024 16:56
Кількість переглядів: 76

Фото_обдарована молодьФото без опису

Дитина – найбільша з усіх цінностей світу. Її творча особистість – як той тендітний паросток, що розквітає тільки на благодатному грунті. У нашій Гвіздецькій громаді для дітей створюються саме такі умови, за яких кожна дитина може розкрити свій талант, стати єдиною і неповторною. Адже у школах працюють досвідчені педагоги, проводяться олімпіади, різноманітні акції, виставки, конкурси, змагання, вікторини. Бурхливе шкільне життя не стоїть на місці: кожного дня народжуються все нові обдарування, кожний день – це свято дитячої творчості, посмішки та щирої дружби.

Щирі слова подяки нашим захисникам за можливість навчатися, творити, розвиватися, відпочивати.

31 травня, у Гвіздецькій територіальній громаді, Народному домі села Малий Гвіздець, за ініціативи відділу освіти відбувся захід, на якому вітали талановиту, обдаровану учнівську молодь, їхніх наставників. Свято проводиться в громаді вперше. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України дітей і вчителів, які вже ніколи не переступлять поріг свого класу, своєї рідної школи.

Приємно, що з кожним роком талановиті діти додають все більше й більше нагород у скарбничку досягнень нашої громади. Було нагороджено більше 100 дітей та 50 педагогів.

Переможці та призери Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін нагороджені грамотами та отримали сертифікати на одноразову грошову винагороду від селищної ради. Переможці мистецьких фестивалів, конкурсів, спортивних змагань отримали грамоти та подарунки. А їхні наставники – грамоти, подяки та квіти.

Святковий настрій в залі створювали учні закладів освіти та вихованці школи мистецтв даруючи глядачам свої таланти.

Щирі слава подяки ведучій, директору Будинку культури села Старий Гвіздець – Мар’яні Романівні ДРАГАНЧУК, директору Народного дому села Малий Гвіздець – Марії Петрівні МАРУСЯК, директору Гвіздецької школи мистецтв –Любові Василівні ІВАНІШИН, директору Гвіздецького ліцею – Ользі Михайлівні КОСТЮК, директору Кулачківської гімназії – Ользі Миколаївні ЛЕСЮК, директору Старогвіздецької гімназії – Наталії Михайлівні МАЛЯРЧУК за допомогу в організації та проведенні свята.

Подяка нашим юним обдаруванням , батькам, вчителям за їх безмежну працю, за те, що створюють умови для гармонійного розвитку потреб та інтересів дітей. Адже обдаровані діти — не просто носії таланту, це наше майбутнє.

Нехай кожен наступний день дарує нові знання і відкриття, а безтурботний час дитинства триває якомога довше. Нехай наші спільні найпалкіші бажання здійсняться якнайшвидше - запанує мир в Україні, і наші діти будуть найщасливішими!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь