Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

ОБДАРОВАНА МОЛОДЬ!

Дата: 31.05.2024 16:56
Кількість переглядів: 42

Фото_обдарована молодьФото без опису

Дитина – найбільша з усіх цінностей світу. Її творча особистість – як той тендітний паросток, що розквітає тільки на благодатному грунті. У нашій Гвіздецькій громаді для дітей створюються саме такі умови, за яких кожна дитина може розкрити свій талант, стати єдиною і неповторною. Адже у школах працюють досвідчені педагоги, проводяться олімпіади, різноманітні акції, виставки, конкурси, змагання, вікторини. Бурхливе шкільне життя не стоїть на місці: кожного дня народжуються все нові обдарування, кожний день – це свято дитячої творчості, посмішки та щирої дружби.

Щирі слова подяки нашим захисникам за можливість навчатися, творити, розвиватися, відпочивати.

31 травня, у Гвіздецькій територіальній громаді, Народному домі села Малий Гвіздець, за ініціативи відділу освіти відбувся захід, на якому вітали талановиту, обдаровану учнівську молодь, їхніх наставників. Свято проводиться в громаді вперше. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України дітей і вчителів, які вже ніколи не переступлять поріг свого класу, своєї рідної школи.

Приємно, що з кожним роком талановиті діти додають все більше й більше нагород у скарбничку досягнень нашої громади. Було нагороджено більше 100 дітей та 50 педагогів.

Переможці та призери Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін нагороджені грамотами та отримали сертифікати на одноразову грошову винагороду від селищної ради. Переможці мистецьких фестивалів, конкурсів, спортивних змагань отримали грамоти та подарунки. А їхні наставники – грамоти, подяки та квіти.

Святковий настрій в залі створювали учні закладів освіти та вихованці школи мистецтв даруючи глядачам свої таланти.

Щирі слава подяки ведучій, директору Будинку культури села Старий Гвіздець – Мар’яні Романівні ДРАГАНЧУК, директору Народного дому села Малий Гвіздець – Марії Петрівні МАРУСЯК, директору Гвіздецької школи мистецтв –Любові Василівні ІВАНІШИН, директору Гвіздецького ліцею – Ользі Михайлівні КОСТЮК, директору Кулачківської гімназії – Ользі Миколаївні ЛЕСЮК, директору Старогвіздецької гімназії – Наталії Михайлівні МАЛЯРЧУК за допомогу в організації та проведенні свята.

Подяка нашим юним обдаруванням , батькам, вчителям за їх безмежну працю, за те, що створюють умови для гармонійного розвитку потреб та інтересів дітей. Адже обдаровані діти — не просто носії таланту, це наше майбутнє.

Нехай кожен наступний день дарує нові знання і відкриття, а безтурботний час дитинства триває якомога довше. Нехай наші спільні найпалкіші бажання здійсняться якнайшвидше - запанує мир в Україні, і наші діти будуть найщасливішими!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь