Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

"Я з людьми поділюся добром"_#5 день табору

Дата: 07.06.2024 15:47
Кількість переглядів: 47

Фото без описуФото_5 день

Дорогі друзі! Ось і настав час прощатися з нашим чудовим табором.

Здається, ще зовсім недавно ви збиралися тут, сповнені очікувань та нових вражень. А вже сьогодні стоїте на порозі розлуки, з теплом у серцях та сльозами на очах.

#5_день. Сьогоднішній день у нашому таборі пройшов під гаслом "Я з людьми поділюся добром". Всі учасники активно долучилися до різноманітних заходів, спрямованих на прояви доброти і взаємодопомоги. Також до табору завітав отець Володимир, який з дітьми відправився до Кулачківського лісу де є цілюще джерело "Крива". До цього джерела приходять щодня, бо вода цілюща. А ще в лісі стоять 14 хрестів-стаціїв і о. Володимир з усіма присутніми молилися Хресну Дорогу Ісуса Христа.

Це був чудовий день, який ще раз нагадав усім про важливість доброти і взаємопідтримки. Сподіваємося, що такі дні залишать у серцях дітей теплі спогади та бажання робити добро кожного дня.

Цей табір став для всіх не просто місцем відпочинку, а справжньою домівкою, де ви знайшли нових друзів, пережили незабутні пригоди та навчилися багато нового.

Дякуємо всім, хто зробив цей табір таким чудовим: нашим талановитим педагогам, завдяки яким кожен день був сповнений цікавих занять та захоплюючих пригод; вмілому кухарю, який годував ситною та корисною їжею; уважним медичним сестрам, які завжди були поруч і готові допомогти; а також всім вам, дорогі друзі, за вашу щирість, доброту та позитив.

Віримо, що ви збережете ці спогади на все життя. І навіть коли ви будете далеко один від одного, завжди пам'ятайте про наш веселий табір та про ту дружбу, яку ви тут знайшли.

Наостанок, бажаємо вам усім міцного здоров'я, щастя, успіхів у навчанні та нових цікавих подорожей. Нехай життя буде сповнене яскравих фарб та незабутніх вражень!

А наш табір нехай процвітає і щороку приймає нових друзів, які зможуть пережити тут такі ж чудові моменти, як і ви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь