Гвіздецька громада

Івано-Франківська область, Коломийський район

II (відбірковий) етап обласного конкурсу солістів "Пісенний дивограй" в рамках Всеукраїнського фестивалю- конкурсу дитячої та юнацької творчості "Чисті роси"

Дата: 21.10.2024 08:43
Кількість переглядів: 17

II (відбірковий) етап обласного конкурсу солістів "Пісенний дивограй" в рамках Всеукраїнського фестивалю- конкурсу дитячої та юнацької творчості "Чисті роси"

🎤У четвер, 17 жовтня 2024 року на базі Гвіздецької школи мистецтв відбувся ІІ етап конкурсу солістів «Пісенний дивограй» в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

У Конкурсі взяли участь учні 3 закладів освіти: Гвіздецький ліцей, Кулачківська гімназія та Старогвіздецька гімназія. Учасники змагались у трьох номінаціях: «Українська популярна музика», «Народна пісня» і «Світовий хіт» та у двох вікових категоріях: 9-14 років та 15-18 років. Відповідно до методичних рекомендацій на ІІІ обласному етапі конкурсу громаду буде представляти один переможець і тільки в одній номінації, з відповідної вікової категорії.

🏆За підсумками конкурсу І місце здобула учениця Гвіздецького ліцею Марина Драганчук у номінації «Народна пісня», І вікова категорія (керівник Валентин Микитеєк).

Почесне ІІ місце отримали Вікторія Бойчук , учениця Старогвіздецької гімназії (керівник Людмила Мигала) та Богдана Захарук, учениця Кулачківської гімназії ( керівник Мар’яна Міщенко) у номінації «Українська популярна музика», І вікова категорія.

Виконання дітей вражало своєю неповторністю, належним рівнем виконавської майстерності, оригінальністю, патріотичною спрямованістю.

Висловлюємо щиру подяку журі конкурсу за роботу та професійну оцінку учасників пісенного конкурсу.

Окрема подяка за чудовий пісенний подарунок Ользі Гринюк та Галині Богаченко, викладачам Коломийської дитячої музичної школи мистецтв #2 ім. Г. Грабець, який став справжньою прикрасою свята. Ваша майстерність та талант надихають!

Вітаємо призерів!

Надзвичайні таланти зростають у нашій громаді.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь